de szuper ez a recept.
Komolyan, kipróbáltam. Undorítónak tűnik, de finom. Kell hozzá 6 zsömle, egy tubus tejszínes krémsajt, egy kis sárgabarack lekvár és egy liter tej és cukor.
Beáztatod a zsömiket a cukros tejbe, és mikor teljesen rongyosra felszívta, akkor az egészet tűzálló tálba rakod, kicsit cukros krémsajt megy a tetejére (igen, jól érzed, tényleg mérgező és egyáltalán nem reform, meg bio, de hát szarni rá), és az egész tetejére baracklekvár.
Majd irány a sütő.
Amolyan vészhelyzet süti.
És elkezdtem kutatni a top-top-top korrektorokat. Beszámolok az eredményről, ígérem, ugyanis az eddigi top favorit YSL touche eclat egy kicsit pénztárcanehéz csak úgy mindennapra, Barnus hajnali diszkózásának nyomait takarni...