Aszongyahogy: 4 tojás (itt mindig el kell vonatkoztatnom a petesejt-kérdéstől), 25 dkg porcukor, 20 dkg liszt (no nem azért, hogy felvágjak vele, de valami bio-öko lisztet használtam), 1 dl tej, 1 dl étolaj, 1 csomag sütőpor, mindezt összekeverni, beleszórni a kandírozott narancshéjat, az egész masszát beleönteni a sütőformába, és 150 fokon 40-45 percig sütni. Ennyi a móka. Biztos, hogy nem kapok érte Stahl Judit különdíjat, és Jamie Oliver se fogja elkérni a számomat, hogy beiretkozhasson hozzám egy mesterkurzusra, de a kuglófom nyakonöntve narancsos-joghurtos vaníliaszósszal több volt, mint mennyei.
Szombaton fetasajtos céklát csináltam (tádááám, az új dobogós kaja - a szusi legyőzhetetlen ugyan, mint anno Egerszegi Krisztina, de határozottam a dobogóra került cékla pajti), most takarítani fogok. Te jó ég, csajok, ha elkezdek zoknit stoppolni meg makramézni, akkor valaki jöjjön ide és lőjön le, mielőtt megkérném Medvét, hogy segítsen fonalat gombolyítani. Beszippantott a házasélet és megfertőzött a Brí Vendökem vírus. Csak fohászkodhatunk, hogy idővel elmúlik.