HTML

Miről írok?

Sminkmesterként sminkről. Masszőrként masszázsról, protokollosként protokollról, bölcsészként kultúráról és NŐKÉNT...a világról. www.goldenapplestudio.hu

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

Friss topikok

  • Izza Sandor: Hat igy is van (2015.10.26. 21:05) Tessék, csak beszélnem kellett róla
  • Mókusélet: Olyan jóóóóó ilyeneket olvasni.Különösen 23-tól felfelé....mondjuk a viharost nem ide sorolom :-) (2011.06.27. 16:28) 30 szösszenet
  • pancsolos: Ennek örömére megszámoltam az enyémeket.. 62. És kb 50db Sale e Pepe és Good Food... Vannak köztük... (2011.06.03. 18:27) Nos, a tegnapi listából semmi nem jött velem haza, viszont vettem
  • jikka: ó, a változás jó, a harminc meg nem is annyira rémes, hidd el, tapasztalat, és (nem) mellesleg a l... (2011.05.24. 21:03) Erről-arról
  • muzlid: @GoldenApple: Hát nem egy Salamender, de az ár/érték arány rendben van. (2011.05.18. 10:38)

Női vitaminok...smink, szépségápolás, masszázs, forró kávé. És még ki tudja, mi minden.

2008.04.14. 16:03 GoldenApple

Neked hány van?

   
    Mármint farmerből. Összeszámoltam: jelenleg 17 farmerom van. Imádom. Egyszerűen zseniális viselet, ma már majdhogynem mindenhova jó.

    Van olyan, amelyiknek egy hatalmas szakadás volt a hátsó zsebén (a fél fenekem kilógott belőle, nem volt szép látvány), de megoldottam a helyzetet: belülre rózsaszín, apró virágos anyagot varrtam. Új életet kapott így a nadrág. Eleve nagyon kopott, világos, fakó volt már, de ezzel a "kántri-görl" anyagmegoldással olyan szénaboglyában fetrengős hangulatú nadrág lett belőle (az életben nem fetrengtem még szénaboglyában, de ha lehetőség lenne rá, tuti hazaszaladnék előtte ezért a nadrágért. Hö!)
   
    Nagy kedvencem a kaméleon nadrágom: szűk, sötétkék, és remekül mutat fehér inggel, hegyes orrú cipővel, blézerrel is akár. Hozzá meggybordó körömlakk illik, egy üveg Evian és egy "nagyon fontos vagyok és rettentően sietek" fej. Én hihetetlen stílushibát követek el ezek szerint, amikor a Böszörményi úti hentesnél ebben a szerkóban eszem a lángolt kolbászt, friss kenyérrek és kovászos uborkával.
    Meg persze van olyan is, aminek strasszok vannak a hátsó zsebén, amelyik csak kutyasétáltatós, amelyik olyan farmer-kispóló-balerina cipős, amelyik hímzéses és mesterségesen koptatott...és még sorolhatnám.
    Sokáig megvannak, nehéz őket elhordani. Kibírtak már Szigeteket és városnéző túrákat, nagy szakításokat, parkban uzsonnázásokat és Vidámparkos hullámvasutazásokat. Vattacukorral és kakasos nyalókával. Naná.

    "Szeretjük és annyit viseljük kedvenc farmereinket, hogy egyéniségünk lenyomatává válnak. Őrzik titkainkat és történeteket a múltunkból. Varázslatosan alakíthatjuk velük a stílusunkat."

    Valami ilyesmiről szól a Givenchy Denim Fétiche kollekció reklámja. Igazuk van. Ez a történet rólam is szól. Szerintem Rólad is. A termék gyönyörű és praktikus: meglepően jól hordható színek, határtalan variációs lehetőségek. Én azonnal beleszerettem.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://goldenapple.blog.hu/api/trackback/id/tr20425251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etain · http://www.etain.blog.hu 2008.04.14. 23:33:45

((: Nos nekem össz-vissz két hordható farmerom van (egy khaki és egy sötétkék színű, amelyek minden igényemet kielégítik), de a szekrényem mélyén lapul még vagy 5 túl kicsi vagy túl nagy darab, amelyektől egyszerűen nincs szívem megválni. (:

Anno kidobtam egy olyan rojtos-szakadt "cowgirl" stílusú farmert, mint amiről Te is írsz (csak én ezt nem foltoztam meg semmivel, mert remekül mutatott rajtam likasan is), de még most is bánom, hogy megtettem. [: Azóta inkább nem kockáztatok. ((:

bagaela · http://kremmarka.blog.hu/ 2008.04.16. 23:18:02

huha...elég nehézkés méreteim vannak, ugyhogy megbecsülöm amim van...:) 4-5 darab talán, na az mindennel.
Nekem is van egy szakadozo foszladozó darab, leginkább a térdei sinylik meg...az egyiket már befoltoztattam, most a másik szakad :/
Egyébként minden igazán ó farmeromat hyperolcson veszem, valahogy mindig kifogom azt az egy utolsó darabot, ami. Bezzeg ha kifejezetten keresek...na akkor soha. :)

fiff 2008.04.19. 13:32:36

nos, nekem egy van, amit sosem hordok. Kb. 10 kiloval kövérebbnek mutat, maximum akkor venném fel, ha nagyon sürgősen a Sziklás-hegységbe kellene túrázni mennem.

u.i.: Vivien vagyok, voltam nálad sminktanfolyamon még márciusban. Nálad hagytam az alapozómat, és rendeltem tőled zselét és száraz tust is. Valamikor beugorhatok értük?
süti beállítások módosítása