HTML

Miről írok?

Sminkmesterként sminkről. Masszőrként masszázsról, protokollosként protokollról, bölcsészként kultúráról és NŐKÉNT...a világról. www.goldenapplestudio.hu

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Linkblog

Friss topikok

  • Izza Sandor: Hat igy is van (2015.10.26. 21:05) Tessék, csak beszélnem kellett róla
  • Mókusélet: Olyan jóóóóó ilyeneket olvasni.Különösen 23-tól felfelé....mondjuk a viharost nem ide sorolom :-) (2011.06.27. 16:28) 30 szösszenet
  • pancsolos: Ennek örömére megszámoltam az enyémeket.. 62. És kb 50db Sale e Pepe és Good Food... Vannak köztük... (2011.06.03. 18:27) Nos, a tegnapi listából semmi nem jött velem haza, viszont vettem
  • jikka: ó, a változás jó, a harminc meg nem is annyira rémes, hidd el, tapasztalat, és (nem) mellesleg a l... (2011.05.24. 21:03) Erről-arról
  • muzlid: @GoldenApple: Hát nem egy Salamender, de az ár/érték arány rendben van. (2011.05.18. 10:38)

Női vitaminok...smink, szépségápolás, masszázs, forró kávé. És még ki tudja, mi minden.

2010.12.10. 10:46 GoldenApple

Egy sminkes számára

semmi nem jelzi biztosabban, hogy beköszöntött a tél, mint az, hogy elkezdenek özönleni a péntek esti "smink-a-céges-karácsonyi-bulira" munkák.

Idén sincs ez másképp... és persze jön a csillogó, a fényes, a szíténos, az arany!arany!arany!...

Dioréknál...

Bár a körömlakk nagyon nem az én világom, a száj kifejezetten tetszik. Nagyon egyszerűen megoldható a már meglévő készletekből: a borszín rúzsra egy csepp arany selyempor (de csak az alsó ajkak közepére), utána az egészre egy pötty színtelen szájfény, és máris ilyen.

A Clarins Barocco-ja nem tetszik. Úgy értem, maga a kép nem tetszik, nem tehetek róla, nekem ez túl erős, túl kontrasztos, arról nem is beszélve, hogy az így sminkelt (elárulom, hogy fekete rúzzsal bekevert-sötétített) száj igazán jól csak akkor mutat, ha mellette tökéletesen fehér, porcelános a bőr, az meg csak Photoshoppal megoldható. Ráadásul ez a rúzs 25 felett már gáz, 25 alatt meg erős. Nem egy win-win helyzet:) A Barocco szemhéjtrió viszont szívem szerelme lett:

 Hát nem szép? Hála az égnek, a fekete majdnem teljesen matt. Általában ott rontják el a cégek, hogy a két fényes szín mellé az árnyékoló színt is fényesre készítik, ezzel totál tönkreteszik a másik két szín csillogását, no meg az is tény, hogy fényes feketével lehetetlenség olyan mély, füstös tekintetet varázsolni.

Deeeeeeee ez matt! Juhééééééééééééj!

Estée Lauder idén is az arany bűvöletében ünnepel, én meg úgy fest, hogy Esztike bűvöletében, mert amíg ezeket a sorokat írtam, leégett a törtkrumpli. Iszonyú büdös van.

Chaneléknál idén semmi nem történt, de az a semmi gyönyörű, olyan, ahogy a nagykönyvben írva vagyon (ha már vagyon, valóban egy vagyon az új kollekció, ehhh). Megállapíthatjuk, hogy még mindig jó az élénk pink-barna kombó, és hogy az égett törtkrumpliszag iszonyú makacs, hiába a szellőztetés.

 

 

 

Art Deco. Nekemtalán kicsit túúúúl plasztik túúúl csillogós, túúúl kontrasztos, de néztem az új szájfényeiket: tényleg nagyon szépek.

Egyébként már megtaláltam az idei szezon "azonnal-kell-egy-ilyen" termékét: nem is aaannyira drága, tényleg szuper, könnyen használható és a már meglévő sminkcuccokhoz is garantáltan passzintható.

De nem, most nem árulom el, hogy mi az: nem azért, mert irígy dög vagyok, hanem azért, mert egy külön posztot érdemel, és egyébként is kezdenem kell valamit ezzel a szaggal, jaj...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://goldenapple.blog.hu/api/trackback/id/tr562506207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása