HTML

Miről írok?

Sminkmesterként sminkről. Masszőrként masszázsról, protokollosként protokollról, bölcsészként kultúráról és NŐKÉNT...a világról. www.goldenapplestudio.hu

Naptár

február 2016
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  <
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29

Linkblog

Friss topikok

  • Izza Sandor: Hat igy is van (2015.10.26. 21:05) Tessék, csak beszélnem kellett róla
  • Mókusélet: Olyan jóóóóó ilyeneket olvasni.Különösen 23-tól felfelé....mondjuk a viharost nem ide sorolom :-) (2011.06.27. 16:28) 30 szösszenet
  • pancsolos: Ennek örömére megszámoltam az enyémeket.. 62. És kb 50db Sale e Pepe és Good Food... Vannak köztük... (2011.06.03. 18:27) Nos, a tegnapi listából semmi nem jött velem haza, viszont vettem
  • jikka: ó, a változás jó, a harminc meg nem is annyira rémes, hidd el, tapasztalat, és (nem) mellesleg a l... (2011.05.24. 21:03) Erről-arról
  • muzlid: @GoldenApple: Hát nem egy Salamender, de az ár/érték arány rendben van. (2011.05.18. 10:38)

Női vitaminok...smink, szépségápolás, masszázs, forró kávé. És még ki tudja, mi minden.

2009.07.27. 13:39 GoldenApple

Almalekvár

A nagy itthoni semmittevésben almalekvárt főztem. No persze ne gondolj semmi bonyolultra

vagy rendkívül körülményesre: mindössze meg kell pucolni az almát, majd lereszelni (ez egy fél Rúzs és New York alatt megvan), majd bele egy lábosba, rá egy kis nádcukrot, citromot meg egy doktorötker dzsemfixet, és 3 perc forralás után már mehet is a cuki kis üvegcsékbe. Az üvegek alá egy nagy kést be szoktam tenni, és akkor nem pattannak meg, hiába forró a cucc... Teletöltöm és fejjel lefelé fordítom, a doktorötkeres tasak szerint így teljesen lavákumozza magát: mire a Rúzs és NY második felét is megnézem, már kész is. Dunsztoljon, akinek nincs jobb dolga.

Nekem van.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://goldenapple.blog.hu/api/trackback/id/tr231270937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

páva vagyok hagyjatok repülni 2009.07.28. 21:51:00

Hú hát ezt nem értem. hogy kell és hova a kés? miért fordítod le és meddig az üvegeket? neked nem lett egyadta pektin az egész almacucc?

GoldenApple · http://goldenapple.blog.hu 2009.07.29. 08:59:36

Miért fordítom le? Mer' az van a tartósítós tasak leírásán, és 5 percre. És nem, nekem nagyon fini.

SweetCandy 2009.08.14. 18:51:16

Kipróbáltam, és nagyon fincsi lett:-) Azóta már körtét is tettem el:-)) Kösziiiii a receptet:-)

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu