HTML

Miről írok?

Sminkmesterként sminkről. Masszőrként masszázsról, protokollosként protokollról, bölcsészként kultúráról és NŐKÉNT...a világról. www.goldenapplestudio.hu

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Linkblog

Friss topikok

  • Izza Sandor: Hat igy is van (2015.10.26. 21:05) Tessék, csak beszélnem kellett róla
  • Mókusélet: Olyan jóóóóó ilyeneket olvasni.Különösen 23-tól felfelé....mondjuk a viharost nem ide sorolom :-) (2011.06.27. 16:28) 30 szösszenet
  • pancsolos: Ennek örömére megszámoltam az enyémeket.. 62. És kb 50db Sale e Pepe és Good Food... Vannak köztük... (2011.06.03. 18:27) Nos, a tegnapi listából semmi nem jött velem haza, viszont vettem
  • jikka: ó, a változás jó, a harminc meg nem is annyira rémes, hidd el, tapasztalat, és (nem) mellesleg a l... (2011.05.24. 21:03) Erről-arról
  • muzlid: @GoldenApple: Hát nem egy Salamender, de az ár/érték arány rendben van. (2011.05.18. 10:38)

Női vitaminok...smink, szépségápolás, masszázs, forró kávé. És még ki tudja, mi minden.

2009.02.20. 15:19 GoldenApple

Érdekes meg blabla

Címkék: csakúgy

Biztos veled is előfordult már, hogy szeretsz valakivel együtt dolgozni. Nyugodt vagy az eredményt illetően, tűzbe tennéd érte a kezed és pontosan tudod, hogy nem hagy cserben.

Együtt dolgoztok időről időre, de mindketten kényesen ügyeltek arra, hogy egy bizonyos határt sose lépjetek túl. Közös munka, a sztorinak itt a vége. Pont. Aztán telnek múlnak a hónapok, majd egy-két év, és egyre inkább egy csapatot alkottok, és egy idő után mindenkinek, aki veletek akar dolgozni, annak egy szimpla-dupla rostán kell átmenni - dupla, mert csak akkor jó, ha mindkettőtöknek megfelel, ugyanakkor szimpla, mert ha ő azt mondja, hogy oké, akkor má mé ne lenne az úgy jó...? És kuss, majd mi tudjuk.

Igen, egy idő után jönnek a falon átkiabálások munka közben, meg a "tudod, az izé, tudoood, az izééé abban az akármiben a hogyishívjákhoz" - és igen. Tudja, hogy az izé. Mert mi más is lehetne, mint az izé. És együtt folyik a könnyetek a hülye helyzeteken, fikázzátok a fikáznivalót és gyengültök el egy Madonna kép láttán.

És aztán figyeled, ahogy dolgozik, és nagyon bírod, hogy nagyjából ugyanazokért lelkesedik, mint te, de mégis annyira különbözőek vagytok az élet más területein, mint a tűz és víz.

Egyre többet tudsz róla, szigorúan betartva a határokat: a magánélet és az egyéb gyengeségek tabu, felszínes mókázás van, no meg a munka.

És egyszer csak ledől a fal - mondhatnám. De nem így van. Nem dől le, hanem kilazul egy tégla. Megtudja, hogy ember vagy Te is, látja, mikor nem érsz oda egy munkára időben, és nem teremt le, hogy leessen a hajad, mert egy bocsánatkérő pillantásból, egy halk "ne haragudj"-ból tudja, hogy nem viccből nem értél oda, hanem valami bajod van. És tudod, hogy bármikor ugyanígy tartanád érte a hátadat. Vagy egyszer -ott és akkor, ahol és amikor nem is számítanál rá - elismerően szól rólad. És az nagyon jó érzés. Hosszú hónapok és évek után szépen lassan azt érzed, hogy van egy szövetségesed, aki -bár dolgozhat mással, hisz miért ne?- kiáll érted, elismer, figyel rád, és segít.

Nem mintha máshonnan nem jönne az elismerés, vagy külső megerősítés kellene... nem. Egyszerűen csak jól esik. Akkor és ott nagyon rossz napom volt. Aztán a semmiből jött egy mondat, és olyan jól esett, hogy megkönnyeztem.

Apránként tudunk meg egyre többet egymásról. És ez jó így. Egy nagy baj van vele: nem szereti Májkül Dzsekszont.

 

Még soha de soha nem kértem ilyet, de most az egyszer igen: ezt a bejegyzést ne kommentáljuk. Köszönöm.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://goldenapple.blog.hu/api/trackback/id/tr18954980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása